ΚΥΜΑ Beach Bar - Cafe

Μακριά από τον θόρυβο της πόλης, αλλά πολύ κοντά σε αυτήν βρίσκεται το Beach Bar Κύμα. Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη και με δικό του χώρο στάθμευσης αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους δεν αντέχουν την ταλαιπωρία της μετακίνησης.

Μετράει πολλά χρόνια ζωής, περισσότερα από 30, αλλά παραμένει σταθερή αξία στις προτιμήσεις των Θεσσαλονικέων και όχι μόνο.

Κάθε χρόνο και πιο ανανεωμένο με άκρως καλοκαιρινή διάθεση ανοίγει κάθε πρωτομαγιά και κλείνει αργά όταν πια το φθινόπωρο έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση του.

Μόνος ή με την παρέα σας, την οικογένεια σας, με μικρά ή μεγάλα παιδιά ένα είναι σίγουρο: σε κάθε περίπτωση θα περάσετε όλοι πολύ καλά!

Μια ανάσα από το κύμα, με θέα τη θάλασσα, μέσα σε μια κατάφυτη περιοχή μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας με χαλαρή διάθεση, chill out μουσική, απολαμβάνοντας την θερινή αύρα και την δροσιά των δέντρων, αλλά και τον καυτό ήλιο για όσους θέλουν, κάτω από τις ομπρέλες, απολαμβάνοντας βουτιές στη θάλασσα και ρακέτες στην άμμο μέχρι αργά το απόγευμα.

Χυμοί, γρανίτες, παγωτά, απολαυστικά snack και σαλάτες, δροσιστικά cocktails, παγωμένες μπύρες και σφηνάκια “παίζουν” από το πρωί έως αργά το βράδυ τότε που η μουσική ανεβαίνει και το πάρτυ αρχίζει!

Το ΚΥΜΑ αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων καθώς και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων (και στον νέο χώρο της ταβέρνας) καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, με δυναμική χώρου 700 ατόμων.