ΚΥΜΑ Μεζεδοπωλείο - Ουζερί

Κάτω από σκιά των πλατανιών και πλημμυρισμένο με την αύρα της θάλασσας λειτουργεί στο χώρο μας, τα τελευταία 3 χρόνια, το Μεζεδοπωλείο - Ουζερί.

Αν και μετράει λίγα μόνο χρόνια, έχει τραβήξει τα βλέμματα των λάτρεων του καλού φαγητού, συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με την άριστη εξυπηρέτηση.

Κάθε χρόνο και πιο ανανεωμένο σας περιμένει να απολαύσετε την μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια καθώς επίσης και σε εξαιρετικά κρεατικά.

Μόνος ή με την παρέα σας, την οικογένεια σας, με μικρά ή μεγάλα παιδιά ένα είναι σίγουρο: σε κάθε περίπτωση θα περάσετε όλοι πολύ καλά!

Το Μεζεδοπωλείο - Ουζερί ΚΥΜΑ είναι ανοιχτό όλα τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου, ενώ από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες.

Συνδυάστε μια δροσιστική βουτιά με ένα απολαυστικό γεύμα στο Μεζεδοπωλείο - Ουζερί. Ολόφρεσκα ψάρια από τοπικους ψαράδες, σπεσιαλιτέ ημέρας και ουζομεζέδες είναι λίγα μόνο από τα πιάτα του μενού μας που θα σας ενθουσιάσουν.

Το ΚΥΜΑ αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων, βαπτίσεων καθώς και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων (και στον νέο χώρο του μεζεδοπωλείου) καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, με δυναμική χώρου 700 ατόμων.